Waarom kiezen voor NSR?

De schietsport is continu onderhevig aan wijzigingen in reglementen en wetgeving. 
Wij streven ernaar om NSR altijd zo snel mogelijk op deze wijzigingen aan te passen.

Hieronder een opsomming van punten wat NSR u en uw vereniging biedt:

 

Uitsluitend gericht op de schietsport

NSR is vanaf het begin van de ontwikkeling speciaal ontwikkeld voor de schietsport en is in deze uniek.
De aangesloten verenigingen hebben elk een bijdrage geleverd aan de verbetering van NSR door verschillende wensen aan te dragen.
Wanneer uw vereniging NSR aanschaft krijgt u zelf ook de mogelijkheid om een bijdrage te kunnen leveren aan verdere verbetering van NSR en om uw vereniging specifieke wensen aan te dragen.
Verdere ontwikkeling van NSR zal altijd gericht zijn op de laatste ontwikkelingen en benodigdheden vanuit de schietsport.

 

Gegevens verstrekking volgens modellen KNSA

NSR slaat de gegevens voor presentie, wapenuitgifte en munitieverkoop op als de door de KNSA verstrekte modellen voor presentie, wapenuitgifte en munitieverkoop.

 

Ervaring

NSR draait sinds de introductie in 2007 bij meer dan 25 verenigingen in Nederland waarvan een aantal door de KNSA gecertificeerd zijn met een kroontje.
In de loop der jaren hebben meerdere verenigingen NSR aangeschaft en daarbij verbeteringen aangegeven of om nieuwe functionaliteit gevraagd.
Deze verbeteringen en / of functionaliteiten zijn met de verenigingen samen ontwikkeld om nog beter aan te passen aan de schietsport. 

 

Bespaard papierwerk

Door het gebruik van NSR kunt u veel papierwerk besparen omdat veel functies digitaal afgehandeld kunnen worden met NSR.
Daarnaast versneld het de digitale afhandeling van uw administratieve proces.

 

Betere grip op leden 

Doordat alle modules in NSR nauw met elkaar samenwerken zijn alle paden die een (aspirant) lid binnen de vereniging bewandeld duidelijk in kaart te brengen door middel van rapportage.
Dit kan op het gebied van algemene informatie, presentie, munitie verkoop etc.
Daarnaast heeft u altijd inzicht in:

  • Verenigingswapen gebruik 
  • Munitie voorraad
  • Overige voorraad
  • Dag verkopen
  • Dag presentie
  • Het introducee register.
  • etc.